nl-NL
nl-NL

Hektec maakt onderdeel uit van de Van ’t Hek Groep, een totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken

Door onze ervaring en onze specialistische kennis zijn wij in staat om te komen tot onconventionele, creatieve en economisch voordelige oplossingen op het gebied van funderingen, bouwkuipen en grondkeringen. 

Gebr. van 't Hek

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsspecialist in het verzorgen van damwandconstructies en biedt daarnaast een totaalpakket aan paalsystemen welke geheid, geboord of getrild kunnen worden. Met name op het gebied van de trillingsvrije en geluidsarme technieken zijn door Gebr. van ’t Hek de afgelopen jaren investeringen gedaan in diverse boorstellingen en damwanddrukmachines. (www.vanthek.nl).

De Waalpaal

De Waalpaal is specialist in het verrichten van funderingsherstel en het installeren van bijzondere paalsystemen, met name in beperkte werkruimte. De diverse paalsystemen van De Waalpaal worden trillingsarm of trillingsvrij aangebracht. Het werk voor De Waalpaal begint veelal waar grote funderingsmachines niet meer kunnen of mogen komen. De Waalpaal investeert continu in meer efficiënte en draagkrachtige technieken. (www.dewaalpaal.nl).

Kuipers Funderingstechnieken

Kuipers Funderingstechnieken is gespecialiseerd in het installeren van vibropalen, mortelschroefpalen en prefab betonpalen. Het materieel van Kuipers Funderingstechnieken is modern en goed onderhouden en voor een groot deel in eigen beheer vervaardigd. Bekijk de bedrijfsfilm op de website voor een goed beeld van de mogelijkheden van Kuipers Funderingstechnieken. (www.kuiperslemmer.nl).

Linden Staalbouw

Theo – maakt het in metaal - van der Linden Staalbouw is een constructiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat en zich richt op de fabricage van hulpconstructies en remmingwerken en de reparatie en onderhoud van productiemachines, bruggen en sluizen.  (www.lindenstaalbouw.nl).

Van Halteren Infra

Van Halteren Infra is een damwandbedrijf gespecialiseerd in werken in hoofdaanneming, met name in oever- en kadewerken. Ontwerp-tot-uitvoering damwandprojecten verzorgen is de kracht van Van Halteren waarbij geïntegreerde contractvormen als UAV-gc met EMVI kwaliteitseisen haar op het lijf geschreven zijn. (www.vanhaltereninfra.nl).

Vanthek International

Vanthek International (www.vanthek.com) voert funderingsprojecten uit over de hele wereld. Sinds 2011 zijn succesvol projecten uitgevoerd in o.a. Suriname, Curaçao, Venezuela, Brazilië, Nigeria, Kenia, Tanzania, Kazachstan en Australië. Hiernaast wordt wereldwijd gespecialiseerd funderingsmaterieel verhandeld, mede via de Piledrivershop (www.piledrivershop.com).

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen