nl-NL
nl-NL

Wie durft?

De meest uitdagende vacature voor een werktuigbouwkundige vind je bij Van ’t Hek Groep!

Als werktuigbouwkundig constructeur richt je je op de ontwikkeling van funderingsmaterieel, waarbij je verantwoordelijk bent voor het gehele ontwerpproces...

Jouw uitdaging

In de rol van Werktuigbouwkundig constructeur richt je je op de ontwikkeling van funderingsmaterieel. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces; van concept, theoretische onderbouwing, productietekeningen tot de bijbehorende documentatie. Daarnaast ben je de technische vraagbaak tijdens het productieproces, vaak op onze eigen locatie in Zuidoostbeemster. Deze koppeling van ontwerp en productie maakt dit een van de meest uitdagende vacatures voor een werktuigbouwkundig constructeur. Niet alleen vanwege de grote zelfstandigheid en de diversiteit in het technische proces. Ontwikkeling van materieel voor de bouw en infra betekent overleg en onderzoek in alle lagen van onze organisatie, én daar buiten. Dit maakt dat naast de harde technische skills ook je communicatieve skills van groot belang zijn.

Wij zijn ondernemers en specialisten, dit maakt dat vaak wordt gewerkt aan unieke oplossingen voor een probleem. Doorlopend verbeteren en innoveren gaat bij ons voor serieproductie en ons prototype is daarmee ons eerste eindproduct. Soms ontwikkelen we compleet nieuw materieel zoals hefpontons en drukmaterieel, soms modificeren we hijskranen of graafmachines tot modern funderingsmaterieel voor iedere situatie of omgeving.

Bij de ontwikkeling van materieel zijn veiligheid en risicobeheersing van groot belang. Wij besteden daarom veel aandacht aan stabiliteit (zowel op het land als op het water) en sterkte berekeningen.

Hektec is onderdeel van de Van ’t Hek Groep, een ondernemend en stabiel familiebedrijf in de bouw en infra. Hektec richt zich naast werktuigbouw op geotechniek, monitoring, controle en maatvoering. Vanwege onze grote diversiteit aan projecten nodigen wij zowel starters als ervaren constructeurs uit om te solliciteren. Wij kunnen en willen ons team op diverse manieren versterken.

 

Jouw Kwaliteiten

Werken als Werktuigbouwkundig constructeur vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega:

 • Je communiceert helder en eenduidig;
 • Je gaat gestructureerd te werk;
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent leergierig;
 • Je staat stevig in je schoenen;

Je bent oplossingsgericht, enthousiast en durft initiatief te nemen

 

Jouw team

In de functie van Werktuigbouwkundig constructeur werk je nauw samen met de Geotechnisch constructeurs, Hoofd Materieel, afdeling International en onze collega’s van Linden Staalbouw. Je werkt in een klein team, dat omschreven kan worden als enthousiast, betrokken, informeel, innovatief en flexibel.

Wat vragen wij

 • Affiniteit met de ontwikkeling van (groot) materieel (en kennis van machinerichtlijn)
 • Ervaring in het werken met Inventor (FEM analyses) en Excel;
 • Kennis van AutoCAD;
 • Ervaring met NASTRAN en of Delfship is een pré;
 • Een planmatige en projectmatige werkhouding.

 

Wat bieden wij

 • Een gave baan bij een gespecialiseerd funderingsbedrijf die als marktleider opereert;
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden van je eigen ideeën en talenten;
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uiteindelijke doel een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een hecht en trots team met gedreven collega’s, plezier maken hand-in-hand gaan.

 

Onze missie, jouw missie?

Hektec is een organisatie die praktische oplossingen biedt op het gebied van Geo- en Funderingstechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in engineering, monitoring en controle en bieden daarmee een totaalpakket van diensten in het traject van ontwerp tot oplevering. Bij Hektec wordt er altijd gezocht naar optimalisatie in ontwerp en technieken.

 

Kom je bij Hektec werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.

 

Ben jij net zo nieuwsgierig als wij?

Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van jou waarom…..

Stuur jouw sollicitatie vóór 20 maart a.s. naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl

Inhoudelijke vragen? Arie-Jan Tol, 0299- 313020 helpt je graag

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen