nl-NL
nl-NL

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan binnen een ondernemende organisatie?

Er is alleen een probleem… Er staat geen vacature in het overzicht die bij jou past. Dat maakt niet uit, want wij denken in oplossingen. Stuur ons een “open sollicitatie”.

 

 

 

Kan jij onze organisatie verder helpen met het realiseren van onze ambities? En kan jij het verschil maken binnen onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw Kwaliteiten
Als toekomstige collega’s vinden wij het belangrijk dat je over een aantal vaardigheden beschikt: Je durft initiatief/verantwoordelijkheid te nemen. Communiceert helder en eenduidig. Staat stevig in je schoenen. Je bent flexibel met een vleugje humor. Je bekijkt de hectiek en de waan van de dag in een helder perspectief.  

Onze missie, jouw missie?

Hektec is een organisatie die praktische oplossingen biedt op het gebied van Geo- en Funderingstechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in engineering, monitoring en controle en bieden daarmee een totaalpakket van diensten in het traject van ontwerp tot oplevering. Bij Hektec wordt er altijd gezocht naar optimalisatie in ontwerp en technieken.

Kom je bij Hektec werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.

 

Open solliciteren? Dat kan op de volgende manier:
Wij horen graag waarom jij graag bij Hektec wilt komen werken. Stuur een originele motivatiebrief en je CV naar werken@vanthekgroep.nl. Vragen? Neem dan contact op met Mendy van Leuffen, HR Adviseur, tel. 0299-313020.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen