Biografie

Ik ben Wilmar van Moorsel, en geboren in 1985. Als vroege leerling ben ik met 11 jaar begonnen aan de havo, waar ik na 2 jaar vanwege dyslexie moest afhaken. Via de mavo en MBO Werktuigbouw in Hoorn, ben ik toch de HBO opleiding Engineering, Design and Innovation (Werktuigbouw) in Amsterdam gaan volgen.

In 2010 heb ik mijn bachelor behaald en gestart als mechanical engineer bij een ingenieursbureau in Amsterdam, wat zich richt op de grotere OEM’ers binnen Nederland. Via dit bureau hielp ik klanten met een nieuw of een vernieuwd product te ontwikkelen en in de markt te zetten, waarbij het borgen van product families, kosten besparing en levertijd verkorting belangrijke aandachtspunten waren.

Begin 2016 vond ik het tijd voor een frisse start en heb ik de overstap gemaakt naar Hektec, om de nog jonge tak Werktuigbouw op poten te zetten, richting te geven en naar een hoger niveau te tillen. Tegenwoordig houd ik mij bezig met materieel ontwikkeling, zoals heistellingen, boorstellingen, spudpontons, jack-up pontons, maar ook kleiner materieel als ankertrekkers en evenaars. Daarnaast beheer ik de takenlijst en planning voor de afdeling Werktuigbouwkunde en controleer ik stabiliteitsberekeningen voor (funderings)machines op drijvend materieel.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen